Trends

Weten wat de laatste trends zijn op het gebied van sieraden? Die vind je hier. Bekijk de nieuwste trends en doe inspiratie op voor je eigen sieradenlijn.

MFP Trading is altijd opzoek naar nieuwe trends en artikelen. Wij inspireren je graag om met de nieuwste trends op dit gebied. Zo kun jij bij blijven op het gebied van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sieraden. Geef er vervolgens je eigen draai aan om je gemaakte sieraden een eigen look te geven. Neem regelmatig een kijkje om te zien wat er nieuw is op dit gebied.

De trends van dit moment zie je terug in verschillende materialen.

De eerste zijn de armbanden gemaakt van onze Trendy Disc kralen. Een natuurlijk materiaal in een grote diversiteit aan kleuren. Maak de meest kleurrijke armbanden van deze kralen.

Wat je op dit moment veel ziet en nog zal blijven zien zijn de geometrische vormen. Denk aan driehoekjes, vierkantjes, diamantvormen en in het verlengde daarvan. Deze zie je met name in oorbellen, kettingen en armbanden. Verwerk de hangers in onze collectie in je eigen gemaakte sieraden.

De andere trend is leer. Met name leren armbanden in diverse kleuren. Zeker in combinatie met schuivers heb je een trendy armband.