Trendy DQ Metaal

Trendy DQ Metaal

Prachtige vernieuwende onderdelen van DQ Metaal. De kwalilteit van het DQ Metaal van kralengroothandel MFP Trading heeft een uitstekende reputatie en is dan ook de juiste keuze voor je sieraden. Met de nieuwe onderdelen kun je eindeloos combineren. Leuk met natuursteen of leuke glaskralen in leuke kleuren.

Nieuwe collectie DQ metaal online

De collectie kralen bestaat uit verschillende soorten materialen. We hebben onder andere glaskralen, natuurkralen, facet glaskralen en kralen die zijn gemaakt van acryl, keramiek en polaris. Deze komen onder andere uit Tsjechië. Dit is het land waar de mooiste kralen ontwikkeld worden.

Om het af te maken kan een bedel uit het assortiment toegevoegd worden. Deze zijn uitsluitend van DQ metaal. Een materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Door het grote aanbod zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is maar net wat voor uitstraling je een armband of ketting wilt geven.

Onze groothandel is altijd op zoek naar de mooiste en nieuwste items. Bovendien vinden we het belangrijk dat er genoeg mogelijkheden zijn voor het maken van een mooi sieraad

Artikelen 1 tot 20 van 28 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 28 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2