Swarovski 1088 series

Swarovski 1088 series

Geef je armband een extra dimensie met de Swarovski 1088 series

Mist je sieraad nog iets? Ben je op zoek naar een pronkstuk of uniek element dat je armband, ketting of ander accessoire net helemaal af gaat maken?

Zoek niet verder. Met de Swarovski 1088 series voorzie je je sieraad in een klap van een hoop allure en elegantie. Wij hebben vier verschillende kleuren voor je beschikbaar: rood, grijs, zwart en blauw.

De glinsterende puntstenen hebben een subtiele uitstraling maar zullen zeker de aandacht trekken wanneer ze eenmaal aan je pols of nek schitteren. Door de elegante uitstraling van de stenen zijn ze ontzettend goed te combineren met andere kralen en materialen waardoor je met deze stenen verzekerd bent van een prachtig resultaat. Of je nu één steen gebruikt om je sieraad wat meer allure te geven of je gehele armband of ketting volhangt met de stenen.

Crystallized Puntstenen van Swarovski zijn uniek in schittering en kleuren. Prachtige puntsteen te verwerken met de bij MFP Trading, de kralen groothandel van Nederland, verkrijgbare DQ Metalen onderdelen. Nu op kleur gesorteerd.