Maandag 19-11-2018 vanaf 12.00u gesloten

DQ Metaal kleine kralen

DQ Metaal kleine kralen

Kralen zijn de bouwstenen van een sieraad. Nu online een complete collectie van kleine DQ metalen kralen. Er zijn zoveel mogelijkheden op dit gebied. MPF Trading heeft een groot aanbod op dit gebied. Gebruik ze om je eigen unieke armband, ketting of ander sieraad te maken.

Nieuwe collectie kleine DQ metalen kralen online

De collectie kralen bestaat uit verschillende soorten materialen. We hebben onder andere glaskralen, natuurkralen, facet glaskralen en kralen die zijn gemaakt van acryl, keramiek en polaris. Deze komen onder andere uit Tsjechië. Dit is het land waar de mooiste kralen ontwikkeld worden.

Om het af te maken kan een bedel uit het assortiment toegevoegd worden. Deze zijn uitsluitend van DQ metaal. Een materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Door het grote aanbod zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is maar net wat voor uitstraling je een armband of ketting wilt geven.

Onze groothandel is altijd op zoek naar de mooiste en nieuwste items. Bovendien vinden we het belangrijk dat er genoeg mogelijkheden zijn voor het maken van een mooi sieraad.

Artikelen 1 tot 20 van 36 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 36 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2