DQ Metaal en Leer

DQ Metaal en Leer

Prachtige combinatie van vernieuwende sluitingen en prachtig rustique DQ leer. Het leer is beschikbaar in 6 basis kleuren met een prachtige naturele look. Echt leuk voor super trendy armbanden voor het komend seizoen. Geef je design een mooie luxe uitstraling. Leuk om te combineren met armbanden van natuursteen en trendy glaskralen.

Nieuwe collectie DQ metaal en DQ Leer online

De collectie kralen bestaat uit verschillende soorten materialen. We hebben onder andere glaskralen, natuurkralen, facet glaskralen en kralen die zijn gemaakt van acryl, keramiek en polaris. Deze komen onder andere uit Tsjechië. Dit is het land waar de mooiste kralen ontwikkeld worden.

Om het af te maken kan een bedel uit het assortiment toegevoegd worden. Deze zijn uitsluitend van DQ metaal. Een materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Door het grote aanbod zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is maar net wat voor uitstraling je een armband of ketting wilt geven.

Onze groothandel is altijd op zoek naar de mooiste en nieuwste items. Bovendien vinden we het belangrijk dat er genoeg mogelijkheden zijn voor het maken van een mooi sieraad

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina