Half Edelsteen

Half Edelsteen

De nieuwste trend op kralengebied: de ronde edelsteen

Je ziet ze ongetwijfeld steeds vaker om je heen: de ronde edelsteen. Dit type kraal wint de laatste tijd enorm aan populariteit. En dat is niet voor niks.
Niet alleen heeft dit type kraal een robuuste uitstraling, ze zijn ook nog eens in allerlei kleuren en prints beschikbaar waardoor je er eindeloos mee kunt combineren.
Daarnaast doen de kralen het niet alleen bij vrouwen erg goed, ook de mannen lopen er mee weg. Door de kralen niet te combineren met andere type kralen maar ze simpelweg aaneen te rijgen in een armband krijg je een simpele, mannelijke uitstraling.

Wij helpen je graag mee te gaan met de laatste trends en dus hebben we een riante voorraad ter beschikking van allerlei soorten kleuren en patronen. Van egaal paarsblauwe stenen tot complexe patronen en kleurschakeringen: er is voor ieder wat wils.

Half Edelsteen super trendy voor stoere robuuste armbanden en overige sieraden. Deze super hippe kralen zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Online kralengroothandel MFP Trading. Ook beschikbaar in onze Cash & Carry Showroom in Barendrecht. Kijken, kopen en direct meenemen.