Bezoek onze cash & carry showroom

Onze showroom is op werkdagen geopend!! 

MFP Trading heeft ook een showroom in Barendrecht. In deze showroom vindt je ons gehele webassortiment aan kralen en onderdelen. De showroom is gevestigd aan de Eurekaweg 12 te Barendrecht.

Wij werken met het cash&carry concept:
Je kunt ons gehele assortiment in de showroom bekijken, betalen en direct meenemen!!
Op die manier is het nog beter mogelijk om de verschillende kleuren van producten te zien of de nieuwste kralen en sieraden onderdelen te bekijken en vergelijken.

De openingstijden zijn:

Maandag 09.00   - 17.00
Dinsdag 09.00   - 17.00
Woensdag 09.00   - 17.00
Donderdag    09.00   - 17.00
Vrijdag   op  afspraak 

 

Je kunt op bovenstaande tijden gewoon langskomen en bent van harte welkom. De koffie staat klaar en wij geven je graag uitleg en advies over onze producten.

Bovendien is het altijd fijn om te weten met wie je zaken doet en kunnen wij je in het vervolg ook online persoonlijker van dienst zijn.

 

Het Cash & Carry concept zorgt er voor dat wij ons kunnen onderscheiden van andere kralengroothandels en sieraden onderdelen groothandels, dit bied jou de gelegenheid om echt de producten te zien, vergelijken en te combineren zonder veel zicht- en retourzendingen. Daarnaast kunnen wij ook bijpassende producten en onderdelen laten zien en kan er direct gecombineerd worden.

 

Onze sieraden onderdelen showroom ligt vlak bij de snelweg en is vanaf de snelweg binnen 5 minuten te bereiken.

 

 

Wij hopen je snel een keer te mogen ontvangen:

Team MFP Trading

Eurekaweg 12
2991 ZB Barendrecht

0180-531822

Bezoek onze Facebookpagina voor het laatste nieuws en aanbiedingen